Veliké překvápko, moc mi to chutnalo :).
Rozpálíš troubu a toustový chléb (ne Penam) nakrájíš na hranolky, pokapeš oliváčem, trochu osolíš a na pár minutek dáš do trouby. Až se to začne barvit. V půlce otočíš.
Připravíš si zeleninu, co doma najdeš, nakrájíš na tvary, co tě napadnou :).
No a sýrová omáčka: bešamel - máslo, mouka, zalít mlékem a provařit, pak do toho hodně sýra (šlo by to i na vínu), ale už nevařit, jen rozpustit. Těsně před dokončením přidat hodně medvědího česneku. Podle slanosti sýra případně dosolit.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
No tak to je paráda. Tousťák zrovna máme. A vyřešenou večeři máme taky. Děkuju!:)))
OdpovědětVymazatTo je zas vychytávka
OdpovědětVymazat[1]:[2]: A ta omáčka byla ještě v teplým stavu! Mńam! Fakt skvělý, doporučuju :).
OdpovědětVymazatTak to bych nazvala gastronomie porno. Musím vyzkoušet, už takhle to vypadá fakt bezvadně. Jen otázka, proč vadí penam toustak? Je o něco jiný?
OdpovědětVymazat