Recept ani snad není potřeba psát, francouzské brambory nás všechny provázejí už od školky a určitě ho zná po svém každá rodina :).
Jen mi Jardíček vysvětlil, že pravé francouzské brambory byla jen smetana, jedno jediný vajíčko a sýr. Do toho vmíchat syrové brambory tenké na minci, hodinu péct. Takže takové to uzené a cibule, to už je určitě naše nadstavba.
No a my tam měli cibuli, sojové párky a medvědí česnek :).
A k tomu se výborně hodí miska pickles :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Na to, že francouzské brambory moc nemusím (není tam nic, co by vadilo, ale chuťově mám radši jiná jídla), tak tohle vypadá opravdu luxusně! S tím medvědím česnekem to musí být zajímavé :)
OdpovědětVymazat[1]: Tak to jsem blázen. DĚKUJU! Já tomu totiž vůbec nerozumím. Jsem výrazně bramborová, miluju na všechny způsoby - ale francouzský jsem nikdy neměla ráda a ani toto mne výrazně neuchvátilo :). A přitom všechny možný jiný zapečeniny brambor - s kapustičkama, s brokolicí, to mám neskutečně ráda :). Tak fakt dík, že v tom nejsem sama. A jo, ten medvídek v tom je dobrej :), ale druhej den jsem si na to nalila kečup, aby mi to chutnalo .
OdpovědětVymazat