Recept ani snad není potřeba psát, francouzské brambory nás všechny provázejí už od školky a určitě ho zná po svém každá rodina :).
Jen mi Jardíček vysvětlil, že pravé francouzské brambory byla jen smetana, jedno jediný vajíčko a sýr. Do toho vmíchat syrové brambory tenké na minci, hodinu péct. Takže takové to uzené a cibule, to už je určitě naše nadstavba.
No a my tam měli cibuli, sojové párky a medvědí česnek :).
A k tomu se výborně hodí miska pickles :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Na to, že francouzské brambory moc nemusím (není tam nic, co by vadilo, ale chuťově mám radši jiná jídla), tak tohle vypadá opravdu luxusně! S tím medvědím česnekem to musí být zajímavé :)
OdpovědětVymazat[1]: Tak to jsem blázen. DĚKUJU! Já tomu totiž vůbec nerozumím. Jsem výrazně bramborová, miluju na všechny způsoby - ale francouzský jsem nikdy neměla ráda a ani toto mne výrazně neuchvátilo :). A přitom všechny možný jiný zapečeniny brambor - s kapustičkama, s brokolicí, to mám neskutečně ráda :). Tak fakt dík, že v tom nejsem sama. A jo, ten medvídek v tom je dobrej :), ale druhej den jsem si na to nalila kečup, aby mi to chutnalo .
OdpovědětVymazat