Poslechla jsem rady zkušenějších a jala se sbírat větvičky. Dřevíčka i jehličnaté větvičky. To, co roste tady v okolí... Je možné je přidat na pícku čerstvé i sušené. Tentokrát jsem je přidala k mé první vlastnoručně vyrobené vánoční purpuře. A je to parádička :). Zkuste. Na aromalampičku s čajovkou... provoníte si byt :). A taky vydezinfikujete třeba v případě nemoci, to se taky může hodit :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Zrovna rýmuju, tak třeba by to trošku pomohlo:) Někde jsem zahlídla i čaj z jehličí. Zkoušela jsi někdy?:)
OdpovědětVymazatVyzkouším.
OdpovědětVymazat[1]: Hezky rýmuj rýmuj :). Ano. Mám i nasušené smrkové výhonky. Ale prostě rýmovník je rýmovník :). Ale jinak dezinfikuju - tedy vypaluju - vykuřuju každý den, jehličí, větvičky jalovce, kadidlo a nasušené pryskyřice z našich borovic a smrků :). Dezinfekce prostoru pro mne velmi příjemná .
OdpovědětVymazat