Poslechla jsem rady zkušenějších a jala se sbírat větvičky. Dřevíčka i jehličnaté větvičky. To, co roste tady v okolí... Je možné je přidat na pícku čerstvé i sušené. Tentokrát jsem je přidala k mé první vlastnoručně vyrobené vánoční purpuře. A je to parádička :). Zkuste. Na aromalampičku s čajovkou... provoníte si byt :). A taky vydezinfikujete třeba v případě nemoci, to se taky může hodit :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Zrovna rýmuju, tak třeba by to trošku pomohlo:) Někde jsem zahlídla i čaj z jehličí. Zkoušela jsi někdy?:)
OdpovědětVymazatVyzkouším.
OdpovědětVymazat[1]: Hezky rýmuj rýmuj :). Ano. Mám i nasušené smrkové výhonky. Ale prostě rýmovník je rýmovník :). Ale jinak dezinfikuju - tedy vypaluju - vykuřuju každý den, jehličí, větvičky jalovce, kadidlo a nasušené pryskyřice z našich borovic a smrků :). Dezinfekce prostoru pro mne velmi příjemná .
OdpovědětVymazat