Příjemné překvapení, jak jednoduchou cestou zpikantnit bulgur - naložená rajčata! Vynikající :).
Mrkev oranžová a žlutá, kousek květáku, kousek brokolice, prostě co doma je, na lžíci másla, trochu podlít, vydusit, až se to začne smažit, moc nemíchat, aby se brokolice příliš nerozhňácala, radši jen párkrát opatrně prohodit.
Mrkev oranžová a žlutá, kousek květáku, kousek brokolice, prostě co doma je, na lžíci másla, trochu podlít, vydusit, až se to začne smažit, moc nemíchat, aby se brokolice příliš nerozhňácala, radši jen párkrát opatrně prohodit.
Mezitím se vedle vařil nepředvařený bulgur, 15 minutek vařit a 5 minut odležet pod pokličkou, s vodou jako u rýže 1:2.
K osmahlé zelenince přidat 2 lžíce olivového oleje, lžičku dvě pasírovaných rajčat, rychle zredukovat, osolit, promíchat s bulgurem. Na talíři přidat pár sušených rajčat namočených v oleji a pár hoblinek parmazánu.
K osmahlé zelenince přidat 2 lžíce olivového oleje, lžičku dvě pasírovaných rajčat, rychle zredukovat, osolit, promíchat s bulgurem. Na talíři přidat pár sušených rajčat namočených v oleji a pár hoblinek parmazánu.
.
Žádné komentáře:
Okomentovat