Vynikající!!!
Hrníček polohrubé mouky, hrníček mléka, hrníček pomletého máku, hrníček cukru, 2 vejce, 1 prdopeč, 1 vanilkový cukr. Při 160°cca 30 minut, podle trouby. Na menší plech.
Buď tak, samotný, nebo s cukrovou polevou. Nebo s citronovou polevou. Cukr, vlažná voda, lžíce citronové šťávy, svařit na hustý sirup. Až trošku vystydne, potřít makovec :). Byl fakt úžasný :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Vypadá báječně. Zkusím, ač mák moc nemiluju.
OdpovědětVymazat[1]: Jarmilko, shodly jsme se s holkama na FB, že ten z "tenkrát" v alu misce byl nepřekonatelnej, že ho sice dělají u nás v Mňam Ňamech, ale že už to není vůbec ono. A tenhle recept konečně Jardíček zajásal, že to je přesně on :))).
OdpovědětVymazat