Jako vždycky... jednoduše... cibuli nadrobno na trošce másla zpěnit, přidat pórek nadrobno, bramboru na kostičky, půlku mrkve na malé kostičky, hrst kapustiček, dvě lžíce krupičky lehce zasmahnout, zalít vodou nebo vývarem, osolit, hotovo.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Zas tak úplně jednoduše ne. Mezi zalití a osolení je třeba vložit 15-20 minut mírného varu.
OdpovědětVymazat