neděle 17. dubna 2016

Těstoviny s fazolkami na smetaně

Dvě lžíce olivového oleje, půlka pórku na kolečka, chvilku smažit do změknutí. Pak hrst nakrájených fazolek (mražené jsme momentálně doma měli), dalších 10 minutek, pomalu, aby začaly měknout. Dva - tři stroužky česneku na drobno na 2 minutky do rozvonění. Zalít pár deci smetany (na 3 porce dal Jardíček 3 deci), osolit a nechat pomalu provářet, až se to o třetinu zredukuje. Mezitím uvařit těstoviny, okapat, promíchat. Navrch trochu dobrého sýra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...