Dvě lžíce olivového oleje, půlka pórku na kolečka, chvilku smažit do změknutí. Pak hrst nakrájených fazolek (mražené jsme momentálně doma měli), dalších 10 minutek, pomalu, aby začaly měknout. Dva - tři stroužky česneku na drobno na 2 minutky do rozvonění. Zalít pár deci smetany (na 3 porce dal Jardíček 3 deci), osolit a nechat pomalu provářet, až se to o třetinu zredukuje. Mezitím uvařit těstoviny, okapat, promíchat. Navrch trochu dobrého sýra.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...
-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat