sobota 19. prosince 2015

Slaný koláč s ricottou, pórkem a špenátem


Pórek na kousky pomalu dusit na másle, občas podlít, aby se fakt dusil a ne smažil, tak asi 10-15 minut, na to 2-3 hrsti špenátu na kousky. Dát bokem.
Mezitím trouba na 180°. Upéct křehké těsto v kulaté formě, na sucho 15 minut propíchané vidličkou.
Pak v misce 1 ricotta, 2 vejce, 2 deci mléka, osolit, zamíchat do pórku se špenátem, nalít na těsto a 20 minut pomalu zapéct dozlatova.




A protože to je poměrně suché jídlo, geniální k tomu byl ten nejjednodušší okurkový salát - jen osolená zakysanka.

1 komentář:

S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení

S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ