sobota 15. srpna 2015

Česnečka jako bonus a náhodný vedlejší produkt VEGAN

Až mne mile potěšilo, že i rodinka si dala - osobně mám klasickou česnečku ve veliké oblibě, ale ti moji moc nemusí brambory a naše Nemalá nemusí ani kmín... a ejhle, dali si a libovali si :), to jsem moc ráda... napadlo mne to, když jsem potřebovala povařit celer, mrkev a brambory na pečenou zeleninu. Přece tu vodu - úžasný voňavý vývar - nevyleju. Náhlý impuls se dostavil. Takže jsem pak jen přidala kmín a ještě dvě brambory na kostičky a za 15 minutek bylo hotovo. Čerstvý utřený česnek dáváme u nás přímo na talíř, zelené natě čehokoliv taky... ani jsem nestihla fotit, jak se po ní zaprášilo, tak jen dokumentárně zbytek v kastrolu. Ale myslím, že tuhle echt klasickou česnečku zná každý - a úplně stačí bez všech těch zbytečných přidělátek, jako je šunka, sýr, houska opečená... takhle ji jedli naši předkové :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení

S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ