Pórky na kousky, cibule na kousky, mrkev na kousky, osmahnout, pak lžička papriky, česnek, lžíce krupice, zalít vývarem, osolit, 20 minut pomalinku vařit. Na konci medvědí česnek. Polévka Jardíčkova. Pampeliška, medvídek, popenec a bršlice moje :).
Protože...:)
a taky protože... :)
sobota 26. dubna 2025
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat