neděle 2. března 2025
Polévka kapustičková
Jardíčkova. Cibule, za chvilku česnek, brambora na kousky, kapustičky na kousky, kmín, sůl, zalít vývarem (na druhej chod se chystalo), 20 minut vařit, pak nahrubo rozmixovat, do toho osmažený kapustičky, kousky mrkve a opražená slunečnice. A protože klíčíme klíčíme, tak do talíře ještě troška překlíčeného munga :). Mňam.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat