Jen bych chtěla připomenout, že červená čočka se prodává loupaná i neloupaná.
Ta loupaná má výhodu - nemusí se namáčet a je uvařená za 15 minutek. Zkoušela jsem ji i něco jako naklíčit - ale jo, klíčky se objevily, ale hned se ulamují, protože je ty půlky nedrží u sebe. na klíčení je určitě lepší použít neloupanou :). S tou se ale v kuchyni musí zacházet jako s normální čočkou - a tu je dobrý namáčet třeba přes noc - kvůli lepší stravitelnosti a nenadýmání. A vařit se taky musí dýl :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat