Již jsem o tom psala tady někde. Tak jen zopáknu, semínka opražím na sucho s trochou soli. Vzhledem k tomu, že jsou tam lněná semínka, která při pražení neuvěřitelně lítají (vlastně sezam si taky rád vyskakuje), promíchávám a jak začnou vyskakovat, zakryju sítem. A když mám větší semínka, dávám je na pánvičku o něco dřív, než tu rozeskákanou drobotinu :). A zavřu pak do skleničky a na vhodný jídlo nasypu.
Trošku je potřeba to hlídat, aby se nepřepálilo, je nutný počítat i s tím, že to i po vypnutí na horké pánvi pracuje dál...
A jak jsem tu už párkrát psala, moc ráda používám tuhle směs semínek - a když je doma něco dalšího, jen k tomu přihodím.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat