čtvrtek 12. prosince 2024
Restované fazolové lusky s tofu na kurkumě
Cizím peřím bych se chlubila, musím s pravdou ven. Chodit do nejbližších restaurací v práci je trošku problém, protože vegetariánských jídel na denní meníčko abys pohledal. Nejčastěji proto chodíme do nepálské a do čínské, ale je to pořád dokola. Dnes jsme v čínské nově objevili restované fazolové lusky, dali jsme si s rýží a bylo tu super. Sice o něco dražší, ale opravdu dobrý, fazolky byly skvěle ochucený. Akorát jich byla obří kupa, nedalo se sníst, takže jsem si zbytek vzala domů. A k večeři jsem to doladila. Orestovala jsem tofu s kmínem a kurkumou. A posypala jsem praženýma semínkama a přidala překlíčené mungo. Paráda :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat