čtvrtek 12. prosince 2024
Restované fazolové lusky s tofu na kurkumě
Cizím peřím bych se chlubila, musím s pravdou ven. Chodit do nejbližších restaurací v práci je trošku problém, protože vegetariánských jídel na denní meníčko abys pohledal. Nejčastěji proto chodíme do nepálské a do čínské, ale je to pořád dokola. Dnes jsme v čínské nově objevili restované fazolové lusky, dali jsme si s rýží a bylo tu super. Sice o něco dražší, ale opravdu dobrý, fazolky byly skvěle ochucený. Akorát jich byla obří kupa, nedalo se sníst, takže jsem si zbytek vzala domů. A k večeři jsem to doladila. Orestovala jsem tofu s kmínem a kurkumou. A posypala jsem praženýma semínkama a přidala překlíčené mungo. Paráda :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat