čtvrtek 12. prosince 2024

Restované fazolové lusky s tofu na kurkumě

Cizím peřím bych se chlubila, musím s pravdou ven. Chodit do nejbližších restaurací v práci je trošku problém, protože vegetariánských jídel na denní meníčko abys pohledal. Nejčastěji proto chodíme do nepálské a do čínské, ale je to pořád dokola. Dnes jsme v čínské nově objevili restované fazolové lusky, dali jsme si s rýží a bylo tu super. Sice o něco dražší, ale opravdu dobrý, fazolky byly skvěle ochucený. Akorát jich byla obří kupa, nedalo se sníst, takže jsem si zbytek vzala domů. A k večeři jsem to doladila. Orestovala jsem tofu s kmínem a kurkumou. A posypala jsem praženýma semínkama a přidala překlíčené mungo. Paráda :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení

S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ