Co jsem se znepohybnila a nedostanu se do lesa, jedeme doma na sušené z minulosti a na žampiony. V tyto dny rostou houby úplně všude, což je vidět denně na socsítích... A ejhle, z ničehož nic buch buch na dveře a syn od sousedů, že mu prý Jarda opravil počítač a že se bavili o houbách a že já prý ráda, tak jsme letos měli poprvé živou houbu. Bedle a klouzek a nějakej suchohříbek. Oběd nachystal Jardíček.
Dvě cibule na kousky na másle zpěnit, pár hub na kousky, lžička kmínu, lžička majoránky do zabarvení, lžička mouky, zalít vývarem z brambor na hlavní chod, pak do toho 2 brambory na kostičky, osolit, kousek pórku, kousek jarní cibulky, trošku kurkumy a pomalinku 20 minut vařit.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat