pondělí 26. srpna 2024
Tofu na kmíně a česneku se špenátem
Potřebovala jsem dozpracovat načnuté tofu - a kolegyňka Lucinka provokovala v práci mé chuťové pohárky špenátem :). Tak tedy cibulka a česnek trochu do hněda, nakrájené tofu orestovat, kmín a sůl a trochu sojovky, pak vyndat a ve zbytku dodělat šťávičku, redukovat redukovat. A mražený špenát na cibulce a česneku :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Snídaňová inspirace - francouzský toust
Jako vždy, normálně nesnídám, ale víkendovou snídani od Jardíčka neodmítám :). Tousťák obalený ve vajíčku rozmíchaném v troše mléka. Jinak n...
-
Jen pro připomenutí toho, co zde již několikrát zaznělo :). Ořechy (vlašáky, lískáče...) - taky milujete jejich chuť v době dozrání, ještě n...
-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Po zimě potřebujeme všichni nabrat sílu... měli jsme málo sluníčka, málo živých potravin. To vše nyní můžeme plnými doušky nabírat z rodícíh...

Žádné komentáře:
Okomentovat