neděle 25. srpna 2024
Grilované máslové brambory plněné cizrnovým soté na kari se sýrem
Toto je velice složité na "pojmenování", docela se to ale Jardíčkovi povedlo :-). Cibule na oleji na jemno, půl lžičky kari koření do rozvonění, půl lžičky mouky, zalít mlékem, osolit, uvařená cizrna, pár minut probublávat do zhoustnutí. Vydlabat uvařený brambory, výdlab dát do polévky. Brambory opatlat máslem venku i vevnitř a zapéct pod grilem. Naplnit tím soté, posypat trochou sýra, zapéct do roztečení sýra. Na talíři na to nandat přírodní sýr lučinového typu s česnekem a navrch osmahnutou cibulku.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat