Jardova a jako vždy skvostná. Hlaďounká, dochucená, prostě to umí. Asi nějakej polívkovej gen :).
Pórek na kousky, mrkev na kostičky, brambora na kostičky, trochu kmínu, trochu kurkumy, na másle do zabarvení a změknutí. Zalít vodou a 15 minut probublávat. Na konci osolit, třetinku rozmixovat, přidat trochu mléka nebo smetany. Na talíři ještě zakysanka a trochu pórku.
neděle 18. srpna 2024
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat