sobota 15. června 2024
Polévka z ředkvičkových listů a ze zbytků
Jardíček občas vyklízí ledničku a vaří z různých zbylých věcí :). Osmahnout cibuli, brambory, zasmahnout lžičku mouky. Kmín, bazalka, zalít vodou, zbytek chřestu, 10-15 minut povařit, osolit, před koncem natě (listy) ředkviček. Nahrubo rozmixovat. Navrch do talíře zbytek žervé (osolit ho). A opražená slunečnice :). A už ani neprotestuje, když donesu cokoliv zeleného ze dvorečka - dnes šnytlík, dobromysl a mladá bršlice :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat