Špalíčky, hmm, nevím, jak to nazvat, špalíčky to nejsou...píšou že Schupfnudeln, takový oboustranně špičatý noky? No každopádne moc dobrý jsou. Chutnají mi víc, než ty obyčejný chlazený bramborový noky... Takže taková jednoduchost do krabičky do Kolbenky. V lednici mám i chlazenou vakuově balenou vařenou červenou řepu. Takže ala moravský zelí - cibulka, kmín, sůl, kapka cukru, ocet. Ještě by se hodilo osmahnout tofu, ale žádné doma momentálně nemám, ani jiné nemaso... a asi by se hodila ještě cibulka navrch, ale došlo máslo a na oleji už je dělaný to nezelí :), stačí :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat