Špalíčky, hmm, nevím, jak to nazvat, špalíčky to nejsou...píšou že Schupfnudeln, takový oboustranně špičatý noky? No každopádne moc dobrý jsou. Chutnají mi víc, než ty obyčejný chlazený bramborový noky... Takže taková jednoduchost do krabičky do Kolbenky. V lednici mám i chlazenou vakuově balenou vařenou červenou řepu. Takže ala moravský zelí - cibulka, kmín, sůl, kapka cukru, ocet. Ještě by se hodilo osmahnout tofu, ale žádné doma momentálně nemám, ani jiné nemaso... a asi by se hodila ještě cibulka navrch, ale došlo máslo a na oleji už je dělaný to nezelí :), stačí :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat