Takové ty kupované hotové bramborové noky, co se v podstatě jen překulej ve vodě, máme v ledničce trvale, často si je dělávám do práce do krabičky. Tentokrát mne Jardíček překvapil, že je použil na náš víkendový oběd on sám. Aha, asi jsem to tu ještě neto - Jardíček vaří jen o víkendech :).
Cibule do hněda - 3 deci mléka, 2 vejce, hrst sýra, hrst mraženého hrášku, uvařené noky, 190 st. 20 - 30 minut v troubě. Před koncem ještě posypat sýrem kvůlivá kůrčičce :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...
-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...


Žádné komentáře:
Okomentovat