Takové ty kupované hotové bramborové noky, co se v podstatě jen překulej ve vodě, máme v ledničce trvale, často si je dělávám do práce do krabičky. Tentokrát mne Jardíček překvapil, že je použil na náš víkendový oběd on sám. Aha, asi jsem to tu ještě neto - Jardíček vaří jen o víkendech :).
Cibule do hněda - 3 deci mléka, 2 vejce, hrst sýra, hrst mraženého hrášku, uvařené noky, 190 st. 20 - 30 minut v troubě. Před koncem ještě posypat sýrem kvůlivá kůrčičce :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat