Nevím, co to Jardíčka napadlo, udělat v těchto pochmurně podzimních dnech lečo :). Ale udělal a ničemu to nevadilo :). Asi díky paprikám v lednici, kterých bylo v podzimních bedýnkách tolik, že se ještě nestihly spotřebovat :).
Klasika. Cibule, paprika, pomalinku do změknutí a do zabarvení, sůl. Poté rozhňácaný rajče (čerstvý nebo jak jsem dle prázdný piksly - konzervovaný), pomalu dusit, až se to o třetinku zredukuje, že aby to mělo chuť a barvu, pak přidat vejce a nechat srazit. Prý se tomu prostě musí dát čas, trvá to. Nepatří to k rychlým jídlům :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat