pátek 17. listopadu 2023

Rychlovka k večeři - takový lečínko :)

Nevím, co to Jardíčka napadlo, udělat v těchto pochmurně podzimních dnech lečo :). Ale udělal a ničemu to nevadilo :). Asi díky paprikám v lednici, kterých bylo v podzimních bedýnkách tolik, že se ještě nestihly spotřebovat :).
Klasika. Cibule, paprika, pomalinku do změknutí a do zabarvení, sůl. Poté rozhňácaný rajče (čerstvý nebo jak jsem dle prázdný piksly - konzervovaný), pomalu dusit, až se to o třetinku zredukuje, že aby to mělo chuť a barvu, pak přidat vejce a nechat srazit. Prý se tomu prostě musí dát čas, trvá to. Nepatří to k rychlým jídlům :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...