Moc dobře to Jardíček... se slovy, že z kysaného zelí je to na něj moc kyselý. A protože teď v podzimních bedýnkách zelí bývá, není problém ze živého.
Velká cibule na oleji, do toho rozmačkal vegepárek, do zabarvení, půlku schoval na dozdobení. Na jemno nakrouhaný zelí, krátce osmahnout, lehounlince podlít, malinko 10 minutek dusit do měkka (dle potřeby), dosolit, do toho zakysanka dle chuti, promíchat, do toho jakýkoliv uvařený placatý těstoviny (nudle, fleky...), na talíři dozdobit zakysankou a cibulí s párkem.Na té fotce jsou suroviny i na předchozí polévku :).
.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat