Moc dobře to Jardíček... se slovy, že z kysaného zelí je to na něj moc kyselý. A protože teď v podzimních bedýnkách zelí bývá, není problém ze živého.
Velká cibule na oleji, do toho rozmačkal vegepárek, do zabarvení, půlku schoval na dozdobení. Na jemno nakrouhaný zelí, krátce osmahnout, lehounlince podlít, malinko 10 minutek dusit do měkka (dle potřeby), dosolit, do toho zakysanka dle chuti, promíchat, do toho jakýkoliv uvařený placatý těstoviny (nudle, fleky...), na talíři dozdobit zakysankou a cibulí s párkem.Na té fotce jsou suroviny i na předchozí polévku :).
.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat