Ta se tedy Jardíčkovi povedla hodně moc.
Upečené nebo podušená hokaidinka, trochu do hněda a do měkka, rozšlehat třeba s tvarohem, se zakysankou, klidně i trochu šlehačky. Osolit, trochu muškátového oříšku, nechat vystydnout. Cibule do hněda, lžíce invertního cukru nebo třeba javorového sirupu, zasmahnout, aby to zkaramelizovalo. Ideálně na topinku, s tou si to prý nejvíc rozumí :). Ale popravdě jsem to následně dávala na cokoliv a moc dobrý i tak :).
pondělí 30. října 2023
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Snídaňová inspirace - francouzský toust
Jako vždy, normálně nesnídám, ale víkendovou snídani od Jardíčka neodmítám :). Tousťák obalený ve vajíčku rozmíchaném v troše mléka. Jinak n...
-
Jen pro připomenutí toho, co zde již několikrát zaznělo :). Ořechy (vlašáky, lískáče...) - taky milujete jejich chuť v době dozrání, ještě n...
-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Po zimě potřebujeme všichni nabrat sílu... měli jsme málo sluníčka, málo živých potravin. To vše nyní můžeme plnými doušky nabírat z rodícíh...


Žádné komentáře:
Okomentovat