Ta se tedy Jardíčkovi povedla hodně moc.
Upečené nebo podušená hokaidinka, trochu do hněda a do měkka, rozšlehat třeba s tvarohem, se zakysankou, klidně i trochu šlehačky. Osolit, trochu muškátového oříšku, nechat vystydnout. Cibule do hněda, lžíce invertního cukru nebo třeba javorového sirupu, zasmahnout, aby to zkaramelizovalo. Ideálně na topinku, s tou si to prý nejvíc rozumí :). Ale popravdě jsem to následně dávala na cokoliv a moc dobrý i tak :).
pondělí 30. října 2023
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat