pondělí 30. října 2023

Dýňová pomazánka - vynikající

Ta se tedy Jardíčkovi povedla hodně moc.
Upečené nebo podušená hokaidinka, trochu do hněda a do měkka, rozšlehat třeba s tvarohem, se zakysankou, klidně i trochu šlehačky. Osolit, trochu muškátového oříšku, nechat vystydnout. Cibule do hněda, lžíce invertního cukru nebo třeba javorového sirupu, zasmahnout, aby to zkaramelizovalo. Ideálně na topinku, s tou si to prý nejvíc rozumí :). Ale popravdě jsem to následně dávala na cokoliv a moc dobrý i tak :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...