Když už se to tofu otevře, je potřeba ho dojíst. No a protože to doma jím sama, tak jsem si ho pro velký úspěch udělala zase s omáčkou.
Marinované tofu jsem na kousky orestovala na špetce oleje s kmínem a solí, vyndala jsem ho a na pánev zase přidala cibulku a česnek. Trochu polohrubé na zahuštění, pak voda a povařit, přidat mléko a před koncem vrátit pokrájené tofu na prohřátí. A jako příloha tentokrát těstoviny z červené čočky.
A k tomu zase salátek z bedýnkových cherry rajčátek a paprik, s cibulkou, ocet sůl cukr voda.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat