Když už se to tofu otevře, je potřeba ho dojíst. No a protože to doma jím sama, tak jsem si ho pro velký úspěch udělala zase s omáčkou.
Marinované tofu jsem na kousky orestovala na špetce oleje s kmínem a solí, vyndala jsem ho a na pánev zase přidala cibulku a česnek. Trochu polohrubé na zahuštění, pak voda a povařit, přidat mléko a před koncem vrátit pokrájené tofu na prohřátí. A jako příloha tentokrát těstoviny z červené čočky.
A k tomu zase salátek z bedýnkových cherry rajčátek a paprik, s cibulkou, ocet sůl cukr voda.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat