neděle 24. září 2023

Něco na způsob sádla ve veganské verzi

V minulu jsem milovala chleba se sádlem (na tom cibule, česnek, event. račata), byla to moje oblíbená zimní krmě. Krevní skupina 0+. Lovci a sběrači. Takže maso jako základ. Asi proto mi vždycky chutnalo, i když jako malinká jsem prý maso nechtěla kousat. To jen na vysvětlení častého dotazu, nač pořád nějaké náhražky, nějaká nemasa, proč "knedlovepřozélo", proč kuřízky... prostě ta CHUŤ.
No a Jardíček objevil tuto veganskou verzi, která mi to chuťově velice připomíná, opravdu jako sádlo. Jen tam chybí škvarečky :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...