Tohle byla naprostá dokonalost. Jako většinou Jardíčkova :).
Takže tedy omáčka neboli mole: cibule, podrcený česnek, rajčata na kousky, kousek papriky na kousky, osmahnout. Do toho římský kmín, SKOŘICE, lžíce protlaku, zalít vývarem nebo vodou, chvilku povařit. Rozmixovat na hladkou omáčku. Fazole konzerva nebo vařené, dosolit + kostička dvě tři TMAVÉ DOBRÉ ČOKOLÁDY. Na talíři to Jardíček doladil osmaženými kousíčky kuřízku. No a ta tortila byla na másle s osmaženým česnekem. Jako vážně mňam :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat