Jardíček zaperlil. Opět. Moc dobrý.
Krájená rajčata, několik lžic ajvaru (papriky, lilek, česnek, chilli), trochu oleje, osolit a do trouby redukovat.
Mezitím cibuli osmahnout s česnekem, přidat do rajčat a dál redukovat.
Mezitím malé brambůrky očistit, uvařit, rozmáčknout (rozbouchnout), pokapat olejem, osolit a do trouby.
Vedle osmahnout marinované tofu, několik lžic rajčat, prohřát a servírovat.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat