Mňam. Karamelizuje Jardíček docela často a určitě rád :). A hlavně dobře :). Tentokrát to nazveme jako omáčka, protože kdyby jen karamel, hned by to ztuhlo.
Na másle ogriluješ osmažíš ananas, pak malinko másla (stačí zbytek v pánvičce) a 2-3 lžíce cukru, na to tu šťávu z ananasu a pomalinku provaříš, několik minutek, aby se to ale nepřipálilo. Jo a na nahřáté talířky, aby to hned neztuhlo.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat