Naprosto dokonalé, Jardíček použil takové ty nemaso vegekoule a ty mají strukturu úplně "boloňskou" :).
Cibule, může být kořenová zelenina, do zabarvení, piksla rajčat, koření - bazalka či něco, my měli bršlici, 15 - 20 minut do zredukování, mezitím rozmačkaný ty koule, osmahnout do barvy. Pár minut před koncem je přidat do omáčky a nechat rozležet, než se uvaří těstoviny. Těmto těstovinám předcházela žampionová polévka, jak vidno na fotu zříti :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat