Cibule na kousky, žampiony na plátky, zpěnit do zabarvení, podlít, 10 minut povařit.
Mezitím vedle bešamel (lžíce másla, lžíce mouky, zpěnit, zalít mlékem, trochu osolit), vlít do polévky, dalších 10 minut. Přidat hrst bršlice nebo jiné zelenosti, na konci sýr na rozpuštění a navrch opražené plátečky.
Polévka Jardíčkova, bršlice moje :)..
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat