Cibule na kousky, žampiony na plátky, zpěnit do zabarvení, podlít, 10 minut povařit.
Mezitím vedle bešamel (lžíce másla, lžíce mouky, zpěnit, zalít mlékem, trochu osolit), vlít do polévky, dalších 10 minut. Přidat hrst bršlice nebo jiné zelenosti, na konci sýr na rozpuštění a navrch opražené plátečky.
Polévka Jardíčkova, bršlice moje :)..
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat