Z mého "krabičkování" do Kolbenky. Netuším, jak mne mohla napadnout tato kombinace, nějaké asi momentální zatmění mysli. Ale máme teď hodně dobrej druh špaget, moc mi chutnaj, tak asi proto... A zbytek kysaného zelí už volal po zpracování. Takže na cibulce zelí - ale bylo toho málo, tak jsem šáhla do ledničky a místo červeného kysaného zelí (musím si věřit, někde tam určitě je :) ) se mi do ruky dostala vařená červená řepa, na kterou jsem totálně zapomněla. Takže jsem dvě řepinky přikrájela k tomu zelí. Kmín, cukr a sůl. A k tomu salátek se zakysankou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat