Z mého "krabičkování" do Kolbenky. Netuším, jak mne mohla napadnout tato kombinace, nějaké asi momentální zatmění mysli. Ale máme teď hodně dobrej druh špaget, moc mi chutnaj, tak asi proto... A zbytek kysaného zelí už volal po zpracování. Takže na cibulce zelí - ale bylo toho málo, tak jsem šáhla do ledničky a místo červeného kysaného zelí (musím si věřit, někde tam určitě je :) ) se mi do ruky dostala vařená červená řepa, na kterou jsem totálně zapomněla. Takže jsem dvě řepinky přikrájela k tomu zelí. Kmín, cukr a sůl. A k tomu salátek se zakysankou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat