úterý 14. března 2023
Skoropizza, ale na tortille, sugo di pomodoro, rajčatové sugo
Cibule na drobno na oleji, zpěnit, 2 stroužky česneku chvíli pěnit, nakrájená rajčata čerstvá nebo konzervovaná, osolit, 10 - 15 minut, redukovat. Lehce mixnout = sugo di pomodoro, rajčatové sugo. Popatlat tím tortillu - lze ji předem trochu omastit, je to prý lepší. Na sugo přidat rajčata, cibuli. Šlo by cokoliv (kdyby bylo doma) - olivy, ananas. No a sýr. Na co nejvyšší teplotu (máme 230) 7 - 8 minut shora. Blbě se to jí, je to tenoučký a padá to. Takže lze srolovat :). Jardíčkovo.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat