úterý 14. března 2023

Skoropizza, ale na tortille, sugo di pomodoro, rajčatové sugo

Cibule na drobno na oleji, zpěnit, 2 stroužky česneku chvíli pěnit, nakrájená rajčata čerstvá nebo konzervovaná, osolit, 10 - 15 minut, redukovat. Lehce mixnout = sugo di pomodoro, rajčatové sugo. Popatlat tím tortillu - lze ji předem trochu omastit, je to prý lepší. Na sugo přidat rajčata, cibuli. Šlo by cokoliv (kdyby bylo doma) - olivy, ananas. No a sýr. Na co nejvyšší teplotu (máme 230) 7 - 8 minut shora.
Blbě se to jí, je to tenoučký a padá to. Takže lze srolovat :). Jardíčkovo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...