úterý 14. března 2023
Skoropizza, ale na tortille, sugo di pomodoro, rajčatové sugo
Cibule na drobno na oleji, zpěnit, 2 stroužky česneku chvíli pěnit, nakrájená rajčata čerstvá nebo konzervovaná, osolit, 10 - 15 minut, redukovat. Lehce mixnout = sugo di pomodoro, rajčatové sugo. Popatlat tím tortillu - lze ji předem trochu omastit, je to prý lepší. Na sugo přidat rajčata, cibuli. Šlo by cokoliv (kdyby bylo doma) - olivy, ananas. No a sýr. Na co nejvyšší teplotu (máme 230) 7 - 8 minut shora. Blbě se to jí, je to tenoučký a padá to. Takže lze srolovat :). Jardíčkovo.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat