Jardíčkovo. Žampiony portobello oloupat, trochu seříznout, aby stály rovně, naříznout do kříže, z obou stran do zlatova.
Mezitím nožičky na drobno s cibulí do zabarvení, 2 stroužky česneku rozdrceného rozvonět, 1 masité rajče na kousíčky, osmahnout, redukovat, osolit a pak mimo oheň hrst nastrouhaného sýra, aby se to spojilo. Naplnit a 10 minut pod gril. Vynikající, pikantní.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat