Konečně! Do CrossCafe na ni s holkama z práce tu a tam chodíváme, je vynikající! Taková pikantní :). A Jardíčkovi se podařilo udělat ji tak nějak stejně, nebo aspoň chuťově podobně. Toto musím nutně uchovat pro případná repete :).
Teda v CrossCafe by na ni ještě strouhli parmezán. Tak příště :).
Cibuli a česnek osmahnout na oleji, přidat nakrájená rajčata (živý nebo konzervovaný podle ročního období a možností), zalít vývarem, osolit, lžíce cukru, suchá nebo čerstvá bazalka a tymián, 20 minut povařit, rozmixovat, hrnek nevařené italské rýže, 10 minutek zase povařit, trochu smetany, ještě chvíli povařit - a živé bylinky. Opravdu je zcela geniální.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat