Dělávám si je do práce, je to rychlé, dobré, krabičkovatelné, ohřívatelné, no a hlavně je to variabilní podle domácích zásob.
Původní recept byl tady: Simončiny noky.
Tentokrát byla doma hokkaidinka, pórek, rajčátka a zbytek květáku, takže všechno smíchat v míse, cibuli k tomu na měsíčky, zalít trochou oleje promíchaného se sušenými bylinkami, se solí, dávám i trochu drceného kmínu, někdy i hořčicové koření od JUST NAHRIN, promíchat a kydnout na pekáček, 20-30 minutek na 220 a je to. Jo a ještě navrch může být nějaký libovolný sýr před koncem.
No a nebo jindy jen s rajčátky a cibulí - a s více sýrem. Nějak se ty bílkoviny do těla dostat musí :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat