Vynikajícně ji Jardíček udělal, jako všechny polívečky. Ještě stále máme doma bedýnkové živé zelí, takže z něho :).
Cibuli na drobno zpěnit, zelí na jemno, trošku až zelí zprůhlední, 2 brambory na kostičky, lžíce mouky, zalít vodou (nebo vývarem), bobkový list, kmín, sůl, 20 minut vařit, asi 2 lžíce octa, trochu smetany, čerstvý kopr. Tak nějak jen proto, že zrovna byl doma :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat