Jardíčkova - naprosto geniální.
Cibule na drobno na oleji,mrkev na kostičky, brambory na kostičky, osmahnout do zabarvení, trochu kurkumy asi půl lžičky, půl lžičky drceného kmínu, pozor, asi poprvé Jardíček použil moje TOP koření od JUSTu - sypké hořčicové, lžíce hladké mouky, stroužek česneku na plátky před koncem smažení, aby nezhořkl, zalít vývarem či vodou, konzervovaná cizrna i s tou vodu z ní, osolit, 20 minut povařit, trochu kokosového mléka pro až dosud pro vegany - případně trochu smetany - a nashle. Tím nashletem to Jardíček ukončil. A fakt je naprosto boží. Jsme se kvůli téhle polévce až chytli :-).
Já: Tahle je těch podobných úplně nejlepší.
On: Nenene, pokaždé je jiná. :)
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat