Další Jardíčkův skvost.
Cibule na velké kusy, mrkev na větší kusy, na másle do zabarvení, 2 stroužky podrcenýho česneku do rozvonění, vše vyndat, na použitou pánev hokaidinku na kousky, pomalu osmahnout do hněda, přidat koření - další překvapení - Jardíček zase snad poprvé použil můj Nahrom od JUSTu :), nechat rozvonět, vrátit tam cibuli s mrkví, trochu podlít, osolit, přidat cizrnu (z konzervy), nechat pár minut probublávat. Pak hrnek mléka s rozmixovanou moukou na lehké zahuštění, patří tam kokosové mléko (nebo prostě smetana), pár minutek provařit, ochutit a na stůl.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat