neděle 20. listopadu 2022

Dýňové soté s cizrnou

Další Jardíčkův skvost.
Cibule na velké kusy, mrkev na větší kusy, na másle do zabarvení, 2 stroužky podrcenýho česneku do rozvonění, vše vyndat, na použitou pánev hokaidinku na kousky, pomalu osmahnout do hněda, přidat koření - další překvapení - Jardíček zase snad poprvé použil můj Nahrom od JUSTu :), nechat rozvonět, vrátit tam cibuli s mrkví, trochu podlít, osolit, přidat cizrnu (z konzervy), nechat pár minut probublávat. Pak hrnek mléka s rozmixovanou moukou na lehké zahuštění, patří tam kokosové mléko (nebo prostě smetana), pár minutek provařit, ochutit a na stůl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení

S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ