Další Jardíčkův skvost.
Cibule na velké kusy, mrkev na větší kusy, na másle do zabarvení, 2 stroužky podrcenýho česneku do rozvonění, vše vyndat, na použitou pánev hokaidinku na kousky, pomalu osmahnout do hněda, přidat koření - další překvapení - Jardíček zase snad poprvé použil můj Nahrom od JUSTu :), nechat rozvonět, vrátit tam cibuli s mrkví, trochu podlít, osolit, přidat cizrnu (z konzervy), nechat pár minut probublávat. Pak hrnek mléka s rozmixovanou moukou na lehké zahuštění, patří tam kokosové mléko (nebo prostě smetana), pár minutek provařit, ochutit a na stůl.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat