Ty už tady jednou byly. S ředkvičkama :). Je to děsně dobrounký, proto asi Jardíček udělal znova :).Brambory 20 minut vařit ve slupce, pak do nich "bouchnout" - trochu rozmáčknout, na oleji nebo másle 5 - 10 minut smahnout do křupava. Cibuli na drobno na oleji zesklovatět, 2 stroužky podrceného česneku nechat rozvonět, koriandr a hořčicový semínko do rozvonění, trochu osolit.
Mezitím aïoli: 2 žloutky, šťáva ze 2 citronů, 2 stroužky česneku, sůl (u nás bez pepře), rozmixovat a pomalu do toho čůrkem vmixovat 2 deci oliváče. A pak už jen poskládat na talíře :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat