neděle 2. října 2022
Hashbrowns neboli takové placky, co maj v Mekáči na snídaně
Vařil strouhal smažil Jardíček.Recept prý je z roku 1890 z New Yorku :). Takže uvařené studené brambory nastrouhat na hrubo, ideálně co nejmoučnatější druh brambor, do toho na jemno cibuli, osolit, promíchat, uhňácat placičky, hodně je splácnout, aby to drželo pohromadě. Ve vyšší vrstvě oleje smažit. Na povrchu je krustička, uvnitř to je měkký.
K tomu skvělej salátek z křehčeného zelí s kořenovou zeleninou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat