Díky bedýnkám a rodině máme zásoby hokaidinek, takže je používáme stále :). Potřebovala jsem krabičku do práce, tak jsem nakrájela kousek hokaidinky, velké rajče, na cibulce chvíli, pak s trochou vody, sůl, chilli, zelené bylinky, hořčicové koření, rajčatovou omáčku, dusit a redukovat redukovat... Vedle jsem opražila jeden tofupárek na kolečka..
Druhý den jsem si na to ještě přidala na sucho opraženou slunečnici a sezam.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat