Díky bedýnkám a rodině máme zásoby hokaidinek, takže je používáme stále :). Potřebovala jsem krabičku do práce, tak jsem nakrájela kousek hokaidinky, velké rajče, na cibulce chvíli, pak s trochou vody, sůl, chilli, zelené bylinky, hořčicové koření, rajčatovou omáčku, dusit a redukovat redukovat... Vedle jsem opražila jeden tofupárek na kolečka..
Druhý den jsem si na to ještě přidala na sucho opraženou slunečnici a sezam.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat