Tímhle Jardíček opravdu překvapil. To cosi - ať už se to nazve jakkoliv - knedlíky, bochánky, houstičky nebo jinak, to se peče přímo na té směsi :).
Takže cibule na kousky pár minut do změknutí, jakákoliv dýně (hokaido, máslová...) pár minut taky osmahnout, konzervované fazole, pasírovaná rajčata, čili, osolit, 20 minut pomalinku dusit.
Knedlíčci: 120 g hl. mouky, lžička prdopeče, 1/2 lžičky soli, 60 g másla - drobenka taková, aby se to spojilo, 60 g nastrouhaného sýra, 4 lžíce studené vody - těsto, rozdělit na 8 dílků.
Směs fazolovodýňovou nahňahňat do pekáčku (u nás dortová forma). No a pak z prdu kuličku :-) a ty kuličky poklást na tu směs. Nechat péct na 200 st. 20 minut podle trouby, aby zezlátly (u nás to trvalo kapku dýl).
Netušila jsem, co bude k obědu, nejdřív přede mnou přistálo toto, což nebyla zrovna největší porce :).
Ale pak se to nějak napravilo :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat