Nakrájet, vymáchat ve vodě, osušit, pomalu osmažit 5 minutek na 130 - 135 °C, nechat vychladnout, no a pak do křupava 180 °C asi 2 minutky.
Je tedy fakt, že u nás tady máme nějakej čas takovou hranůlkárnu Faency Fries a že mají ty hranolečky boží... a že to jsou právě ty belgický, 2x smažený... takže laťka je poměrně vysoko nasazena, ale ty Jardíčkovy belgické hranůlky ušly :-).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat