5 - 6 rohlíků na kostky, pokropit mlékem. Žloutky (ze 3 vajec) osolit, rozmixovat s trochou másla, promíchat s rohlíkama, hromada osmažených hub (ne na cibulce), do toho zelené bylinky (libeček, šnitlík, bršlice, popenec... prostě co zrovna je) a sníh ze zbylých bílků.
Do vymazané formy, podle trouby - 160 st. na 30 - 40 minut. Prostě na špejli.
Vařil Jardíček. A chutnalo všem zúčastněným :).
A protože #kytkykjidlu#, tak na mém talíři takto :).
No a salátek, naše Druhá Nemalá se zapojila. Pekingské zelí s rajčátky a zelenými bylinkami. Se sladkokyselou klasickou vodovou zálivkou. A opět #kytkykjidlu#, takže na mém salátku se objevilo toto :-).A protože Druhá Nemalá je odvážná holka, dala si taky :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat