5 - 6 rohlíků na kostky, pokropit mlékem. Žloutky (ze 3 vajec) osolit, rozmixovat s trochou másla, promíchat s rohlíkama, hromada osmažených hub (ne na cibulce), do toho zelené bylinky (libeček, šnitlík, bršlice, popenec... prostě co zrovna je) a sníh ze zbylých bílků.
Do vymazané formy, podle trouby - 160 st. na 30 - 40 minut. Prostě na špejli.
Vařil Jardíček. A chutnalo všem zúčastněným :).
A protože #kytkykjidlu#, tak na mém talíři takto :).
No a salátek, naše Druhá Nemalá se zapojila. Pekingské zelí s rajčátky a zelenými bylinkami. Se sladkokyselou klasickou vodovou zálivkou. A opět #kytkykjidlu#, takže na mém salátku se objevilo toto :-).A protože Druhá Nemalá je odvážná holka, dala si taky :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat