sobota 2. července 2022
Bramborová omeleta s mozzarellou
Brambory na plátky, odmočit, osušit, osolit, opaprikovat, několik lžic škrobu, promíchat. Na olej vyskládat placku, pomalu osmahnout (ideálně pod pokličkou, aby to bylo do měkka). Po pár minutách otočit, osmahnout z druhé strany. Stejně tak druhou placku. Poházet mozzarellou nebo jiným sýrem, přiklopit tu první placku, chvíli smažit, otočit a ještě chvíli smažit, aby se sýr roztekl. Podávat se salátem (hořčice, olej, med). Tvořil Jardíček :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat