čtvrtek 9. června 2022
Polévka zeleninová s žampiony, s červenou čočkou a vločkami
Včera jsem naznačila, kterak jsem si základ pro omáčku vyráběla a kterak jsem po restování část odebrala a do vývaru po bramborách přidala. Zeleniny zrovna doma moc nebylo, tak jsem přidala ještě sušenou od JUSTu. A nakonec ovesné vločky a červenou čočku asi 10 minut. A jako u té poslední podobné i bobkový list a nové koření. A Piccante.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...
-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...

Žádné komentáře:
Okomentovat