neděle 12. června 2022

Gratinované cibulky, dušené hrušky a šťouchané brambory

Kde se Jardíček k receptu inspiroval netuším, ale bylo to boží :).
A přitom to nevypadá vůbec složitě na přípravu :).
Jarní cibulky podusit zakryté s trochou másla, podlít, nechal se přemluvit a přidal i bršlici :), v troubě na 200 st. asi 20 - 30 minut (podle trouby). Pak odkryté ještě chvilku do zabarvení.

Hrušky na osminky na másle pomalinku osmahnout do zabarvení, pak podlít a 20 minut do měkka.
Šťouchané brambory se zbylou jarní cibulkou.

No a když už venku a v truhlíkách kvete tolik jedlých květů, jsem si to dotunila :-).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...