Kde se Jardíček k receptu inspiroval netuším, ale bylo to boží :). A přitom to nevypadá vůbec složitě na přípravu :). Jarní cibulky podusit zakryté s trochou másla, podlít, nechal se přemluvit a přidal i bršlici :), v troubě na 200 st. asi 20 - 30 minut (podle trouby). Pak odkryté ještě chvilku do zabarvení.
Hrušky na osminky na másle pomalinku osmahnout do zabarvení, pak podlít a 20 minut do měkka.
Šťouchané brambory se zbylou jarní cibulkou.
No a když už venku a v truhlíkách kvete tolik jedlých květů, jsem si to dotunila :-).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat